Tea Nikčević

Zbog izvrsnih rezultata u sportu, za prvo lice kampanje odabrali smo Teu Nikčević, sjajnu mladu sportistkinju iz Podgorice koja postiže odlične rezultate u školi, tenisu, džudou i tekvondou!

Tea Nikčević je rođena 30. juna 2005. godine u Podgorici.
Učenica je petog razreda OŠ „Maksim Gorki“ sa odličnim uspjehom.

Tea je svestrana i uspješna sportistkinja od svoje četvrte godine, kako u borilačkim vještinama džudo i tekvondo, tako i u tenisu. Tri godine za redom je nagrađivana priznanjem Grada Podgorice za izuzetne rezultate u džudou (državna prvakinja 2013, 2014, 2015). 2015. godine je bila državna prvakinja u tekvondou, a iste godine i državna viceprvakinja u tenisu.

U džudou je do sada osvojila impresivnih 48 medalja (28 zlatnih, sedam srebrnih i 13 bronzanih). Osvajala je brojne prestižne međunarodne turnire kao što su „Mimoza“ (Igalo), „Borsa“ (Mostar), „Nipon“ (Sarajevo) i „Kup Jadran“ (Split).

U tekvondou je 2014. osvojila treće mjesto na Kupu Crne Gore i na Prvenstvu države, a 2015. postala državna prvakinja u apsolutnoj kategoriji i to do 12 godina starosti.

U tenisu je na svom prvom Državnom prvenstvu 2014. osvojila treće mjesto, a 2015. postala vicešampionka Crne Gore, osvojivši dva turnira u Crnoj Gori, a na četiri je bila u finalu.

Tea je u tenisu predstavljala Crnu Goru na nezvaničnom prvenstvu svijeta u konkurenciji djece do 10 godina (jun 2015, Pula, Hrvatska) i tamo zauzela visoko 24. mjesto čime je premašila sva očekivanja s obzirom na jaku konkurenciju takmičarki iz 46 zemalja i činjenicu da je tada tek dvije godine bila u trenažnom procesu.
Na tom turniru je pobijedila najbolju igračicu Hrvatske i najbolju igračicu Bosne i Hercegovine.
Ispala je u taj brejku od predstavnice Rusije i kasnije u utješnom turniru ušla u četvrtfinale.

Nastupala je na velikom broju turnira – u zemlji na preko dvadeset,a u inostranstvu na sedam u Hrvatskoj i jedan u Austriji. Bitno je istaći da se Tea takmiči kako u svojoj, tako i u starijoj konkurenciji.

Kontaktirajte Nas

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije, mozete nam se obratiti popunjavanjem forme ili direktnim kontaktom.

Mobilni: 067600083
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.